Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رسول زارعی روز سه شنبه در این آئین به رسانه‌ها اعلام کرد: با راه اندازی پنجره واحد خدمات کسب و کارهای استانی (سامانه الکترونیک صدور مجوزهای سرمایه گذاری)، ۲ فرایند واگذاری اراضی ملی و تغییر کاربری اراضی مستثنیات در این قالب انجام می‌شود.

وی بیان کرد: همچنین قرار است استعلام موضوع ماده ۲۴ قانون معادن نیز از طریق سامانه الکترونیک صدور مجوزهای سرمایه گذاری انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارعی هدف از راه‌اندازی پنجره واحد خدمات کسب و کارهای استانی را روان سازی صدور مجوزها، بهبود فضای کسب و کار،ارائه خدمات ویژه به جامعه هدف، پیاده‌سازی دولت الکترونیک، بهره‌مندی از فناوری اطلاعات و ارتباطات به منظور ارائه خدمات عمومی و تخصصی دولت به مردم عنوان کرد.

وی اضافه کرد: با راه اندازی سامانه‌های الکترونیک صدور مجوزها و مدت زمان انجام فرایند واگذاری زمین به صورت میانگین از هشت ماه به کمتر از ۷۰ روز، درخواست‌ها در اداره کل منابع طبیعی از ۶۸ روز به چهار روز و زمان رسیدگی به پرونده‌ها در بخش واگذاری زمین به سرمایه‌گذاران در اداره کل امور اراضی نیز از ۲۲ روز به ۲ روز کاهش یافته است.

زارعی گفت: میانگین ارائه خدمات لازم به سرمایه گذاران در بستر سامانه پنجره واحد صدور مجوزها از ۲۴۰ به ۷۳ روز و مدت زمان پاسخگویی به استعلام‌ها در عرصه سرمایه‌گذاری نیز به یک تا ۱۰ روز کاهش یافته است
.وی با بیان اینکه ۱۵ اداره کل و سازمان با سامانه الکترونیکی پنجره واحد صدور مجوزها در استان بوشهر همکاری می‌کنند گفت: در این راستا ۱۴۰ اداره در شهرستان‌های استان بوشهر و ۱۶۰ کاربر مشارکت می‌کنند.

وی با اشاره به موفقیت سامانه پنجره واحد صدور مجوزها در استان بوشهر گفت: رئیس جمهوری از حمایت وزیر اقتصاد و دارایی و جدیت و حمایت استاندار بوشهر از واحد خدمات پنجره واحد کسب و کارهای استانی قدردانی کرد.

برچسب‌ها بوشهر وزارت امور اقتصاد و دارایی دولت الکترونیک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر وزارت امور اقتصاد و دارایی دولت الکترونیک بوشهر وزارت امور اقتصاد و دارایی دولت الکترونیک اخبار کنکور استان بوشهر صدور مجوزها راه اندازی واحد خدمات پنجره واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۷۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از تهاتر و تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به دولت از محل ظرفیت‌های قانون بودجه خبر داد. - اخبار استانها -

ابوالحسن عالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر از تسریع طرح‌های آبرسانی و جمع‌آوری فاضلاب در شهرهای بوشهر، گناوه و دیلم خبر داد و اظهار داشت: اجرا طرح شبکه‌های فاضلاب در مناطق جنوبی شهر بوشهر تسریع یافته و بر اساس برنامه زمان‌بندی وارد مدار بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی در ادامه از تهاتر و تسویه 190 میلیارد تومان از بدهی‌های شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به دولت خبر داد و بیان کرد: از محل ظرفیت‌های قانونی در بودجه سال قبل در مجموع بیش از 190 میلیارد تومان از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر تهاتر و تسویه شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت بدهی به پیمانکاران طرح تملک دارایی و سرمایه‌ای را یکی از این موارد دانست و اضافه کرد: از مجموع بدهی‌های تهاتر شده شامل بدهی به دولت موضوع منابع حاصل از وام‌های داخلی دولت به میزان 164.8 میلیارد تومان، امور مالیاتی 20.6 میلیارد تومان و پرداخت بدهی به پیمانکاران طرح تملک دارایی و سرمایه‌ای به مبلغ 51.6 میلیارد تومان بوده است.

عالی ادامه داد: امید است با توجه به تهاتر و تسویه بخش قابل توجهی از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر نتیجه آن در سرعت بخشی و اتمام پروژه به طرز ملموس نمایان شود.

وی از به‌کارگیری افزایش ظرفیت بخش خصوصی در طرح‌های آبرسانی استان بوشهر خبر داد و عنوان کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم این مهم در صنعت آب استان بوشهر با تمرکز به استفاده از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

عالی افزود: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی یکی از رویکردهای مهم برای پیشبرد پروژه‌های آب و فاضلاب است که در استان بوشهر برای تحقق این مهم از سرمایه‌گذاران به‌صورت ویژه حمایت می‌شود.

مدیرکل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از تکمیل طرح‌های آبرسانی روستایی خبر داد و بیان کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال دشتی به طول حدود 10 کیلومتر و با 12 میلیارد تومان اعتبار به بهره‌برداری رسید.

عالی با بیان اینکه این طرح در قالب طرح جهاد آبرسانی و با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا شده است ادامه داد: با اجرا پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال 41 خانوار با 123 نفر از مزیت این پروژه برخوردار شدند.

وی اضافه کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستاهای کردوان سفلی، شیخیان ماری و شیخیان سلنجی نیز همزمان با روستای چاه حسین جمال عملیاتی شده است که روند اجرا آن با سرعت قابل قبولی پیش می‌رود.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • سامانه «پنجره» برای نظارت بر اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان راه‌اندازی شد
  • آغاز به‌کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • هزینه راه اندازی باشگاه بدنسازی در سال ۱۴۰۳
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به‌کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد( پنجره) در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر