Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح پنجره واحد خدمات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در واقع پروژه یکپارچه‌سازی خدمات الکترونیکی این وزارتخانه است که از سال 1399 پیگیری و زمینه اجرای آن فراهم شد.

به گزارش برنا؛ معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به حجم بسیار بالای خدمات وزارت فرهنگ و ارشاد به گروه‌های مختلف فعال در حوزه فرهنگ و هنر تصریح کرد: شاید بتوان گفت بیشترین خدمات بین دستگاه‌های اجرایی را وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه می‌دهد و از این بابت نیازمند بازنگری بنیادین نسبت به خدمات، مجوزها و دستورالعمل‌هایی که برای آن‌ها وضع شده بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لادن حیدری افزود: بر این اساس و متناسب با ارائه خدمات نوین و به ویژه خدمات الکترونیکی این دستورالعمل‌ها بازبینی شد، به تایید مقام عالی وزارت رسید و پس از اطلاع‌رسانی اولیه به صورت غیررسمی در روند کارها مورد استفاده قرار گرفت.

وی ادامه داد: پس از حصول اطمینان از کارآیی و مفید بودن طرح پنجره واحد خدمت در استفاده غیررسمی آن برای کاربران، به طور رسمی ابلاغ شد.

حیدری با اشاره به وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در شورای عالی فضای مجازی گفت: در خصوص این وظایف مرکز ملی فضای مجازی از ما مطالبه‌گر بود و مردم نیز انتظار ارائه خدمات مطلوب در فضای مجازی را از ما داشتند که این همه با استقرار پنجره واحد کلید خورد.

وی در خصوص بستر فعالیت پنجره واحد خدمت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تلاش کردیم در قالب این پروژه موارد مهمی چون شناسنامه خدمت، پیش‌نیازهای خدمات، شرایط و مدارک برای اخذ خدمت، مراحل اخذ خدمت و مبانی قانونی آن، اطلاعات واحدهای ارائه دهنده خدمات و موارد دیگر را پیش‌بینی کنیم و راه‌های موثر پاسخ به نیازها و مشکلات ارباب رجوع را در قالب میز خدمت الکترنیکی اجرایی کنیم.

حیدری خاطرنشان کرد: در حدود یکسال که از فعالیت طرح میز خدمت الکترونیک وزارت ارشاد می‌گذرد موفق شدیم تا روند صدور مجوزهای وزارتخانه را در این قالب ساماندهی و بخش بسیار زیادی از دیگر خدمات‌مان را نیز در پنجره واحد خدمت مستقر کنیم.

وی با اشاره به اینکه بی‌شک آغاز استفاده از هر سامانه‌ای برای استفاده‌کنندگان با موانع و پرسش‌های بسیار همراه است گفت: همکاران ما در واحدهای مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیوسته به دنبال رفع مشکلات احتمالی هستند و لذا از مردم میخواهیم به محض برخورد با هر مشکلی در این سامانه و دیگر سامانه‌های وزارت ارشاد آن را به ما گزارش دهند تا خدمات مطلوب‌تری به آن‌ها داشته باشیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ارتقای 46 رتبه‌ای وزارتخانه مطبوعش در ارائه خدمات الکترونیک به مردم گفت: طی یکسال اخیر و با اجرای طرح‌های متنوع خدمات الکترونیک، وزارت ارشاد از جایگاه ۶۸ بین ۱۵۴ دستگاه به رتبه 22 ارتقا پیدا کرده و توسط شورای اجرایی فناوری اطلاعات کشور از آن تقدیر شده است.

وی اظهار امیدواری کرد با عنایت به خدمات گسترده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بستر فضای مجازی رتبه این وزارتخانه در راستای اهداف دولت الکترونیک ارتقاء محسوسی پیدا کرده و به جایگاه بهتری دست یابد و  با تغییر آتی دولت این پروژه به عنوان یک سرمایه‌گذاری مورد نیاز در کشور توسط مدیران دیگر بیشتر و بهتر دنبال شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگ و ارشاد اسلامی وزارت فرهنگ و ارشاد فرهنگ و هنر وزارت فرهنگ و ارشاد وزارت فرهنگ فضای مجازی مشکلات وزارت ارشاد وزارتخانه الکترونیک فناوری اطلاعات دولت الکترونیک دولت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طرح پنجره واحد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خدمات الکترونیک پنجره واحد فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۹۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور وزیر فرهنگ در جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب

محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز یکشنبه (۱۶ اردیبهشت) ضمن حضور در جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه از محل برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز بازدید کرد و در جریان روند آماده سازی نمایشگاه قرار گرفت.

محمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ، یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه، مهدی رمضانی دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و علی رمضانی قائم مقام و سخنگوی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران وزیر فرهنگ را همراهی کردند. 

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران، به میزبانی مصلی امام خمینی (ره) از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه با شعار «بخوانیم و بسازیم» و در دو قالب نمایشگاه مجازی و فیزیکی برپا خواهد شد.

نمایشگاه کتاب کار خود را از ساعت ۱۰ صبح آغاز می‌کند و در‌های نمایشگاه تا ساعت ۸ شب به روی بازدیدکنندگان و مشتاقان کتاب و کتابخوانی باز خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • حضور وزیر فرهنگ در جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • بُن‌ پاشی در نمایشگاه کتاب؟ +توضیحات رئیس نمایشگاه کتاب
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران